Corona update

29 september, 2020 - 06:38

Sinds gisteren zijn er weer strengere regels vastgesteld. Voor ons is dit geen grote aanpassing maar wij zullen wel weer strikter aan de 1,5m moeten voldoen, vragen u en uw kind de handen te desinfecteren voor binnenkomst, kom het het liefst met één ouder en alleen het kind dat bij ons onder begeleiding is en houd u aan de gezondheidsvoorschriften zoals onderstaand.

Kom niet indien:

  • een kind tussen 1-6 jaar koorts heeft
  • een kind <12 jaar hoesten, keelpijn en/of koorts heeft.
  • een ouder koorts heeft of andere klachten zoals neusverkoudheid, hoesten en keelpijn. U kind kan dan alleen bij de kinderdiëtist naar binnen en u kunt wachten in de wachtkamer of auto (bij kinderen +8 jaar)
  • U of uw kind in contact is geweest met een persoon positief getest op Corona in de afgelopen 7 dagen.

Bij bovenstaande klachten zetten wij het consult om in een video consult of telefonisch consult. Twijfelt u of u en uw kind kunnen komen bij klachten? Vraag dit dan na bij de kinderdiëtist.

Heeft u de voorkeur voor een video consult, maar zijn er geen klachten, geef dit dan aan bij de kinderdiëtist.