Verwijzer

Bij Voedingswijs kinderdiëtist en eet-coach worden zuigelingen, kinderen, jongeren en gezin een gezonde leefstijl aangeleerd. De kinderdiëtisten van Voedingswijs zijn volledig gespecialiseerd in voedingsproblematiek bij de zwangere vrouw, zuigeling, het kind en jongvolwassenen. Kinderen krijgen bij ons de best mogelijke zorg.

Kennis en professionaliteit wordt bewezen door (bij)scholingen gericht op kinderen, lidmaatschap van de NVD en NKD (landelijke netwerk kinderdiëtisten) en de inschrijving in het kwaliteitsregister voor paramedici. Er wordt samengewerkt met consultatiebureaus, kinderartsen, kinderpsycholoog, kinderfysiotherapeut, (pre)logopedie en binnen het interdisciplinaire samenwerkingsverband kinderdiëtisten van de DRN (diëtisten regio Nijmegen).

Wij werken met kindvriendelijke behandelmethodes zoals De Kinder(di)eetcreatie. Deze methodes zijn afgestemd op kind en gezin en betrekken het kind actief bij de begeleiding. Iedere kinderdiëtist werkzaam bij ons is geschoold in actief coachen van gezinnen en kinderen.


Wilt u iemand verwijzen? Download dan hier het verwijsformulier, vraag een scheurblok aan of verwijs direct via Zorgdomein. Indien u meer informatie wenst kunt u ten alle tijden contact opnemen.

Wijzigingen in ZorgDomein | St. Antonius Ziekenhuis