Verwijzer

Bij Voedingswijs kinderdiëtist en eet-coach worden zuigelingen, kinderen, jongeren en gezin een gezonde leefstijl aangeleerd. De kinderdiëtisten van Voedingswijs zijn volledig gespecialiseerd in voedingsproblematiek bij de zuigeling, het kind en jongvolwassenen. Kinderen krijgen bij ons de best mogelijke zorg.

Kennis en professionaliteit wordt bewezen door (bij)scholingen gericht op kinderen, lidmaatschap van de NVD en NKD (landelijke netwerk kinderdiëtisten) en de inschrijving in het kwaliteitsregister voor paramedici. Er wordt samengewerkt met consultatiebureaus, kinderartsen en binnen het interdisciplinaire samenwerkingsverband kinderdiëtisten van de DRN (diëtisten regio Nijmegen).

Voor kinderen (5-18 jaar) met overgewicht wordt volgens de landelijk effectief bewezen methode Lekker Pûh!!! gewerkt. Binnen deze methode staat gezonde voeding, bewegen en het herwinnen van zelfvertrouwen centraal. Het is een intensief begeleidingsprogramma waarin kind en ouders samen begeleid worden.

Lekker Pûh!!! vindt u onder andere terug als aanbeveling op de site van het Convenant Overgewicht en de Nederlandse Obesitas vereniging. De methode is effectief bewezen door TNO en een goedgekeurde interventie.
Indien u een van uw patiënten verwijst zal er regelmatig terugkoppeling en overleg plaatsvinden.

Wilt u iemand verwijzen? Download dan hier het verwijsformulier, vraag een scheurblok aan of geef uw eigen formulier mee. Indien u meer informatie wenst kunt u ten alle tijden contact opnemen.