Nieuwe kinderdiëtist: Lonneke

20 januari, 2021 - 14:19

Lonneke is in 2020 afgestudeerd als diëtist. Ze heeft zich tijdens haar studie voornamelijk gericht op de kinderdiëtetiek, waarbij ze veel ervaring op heeft gedaan in verschillende ziekenhuizen. Tevens is ze voor haar studie naar Indonesië geweest waar ze onderzoek heeft gedaan naar acute en chronische ondervoeding en de effecten hiervan bij jonge kinderen. Na haar studie is ze werkzaam geworden op verschillende locaties als kinderdiëtist waarbij ze zowel individuele als groepsbegeleidingen geeft. Haar passie voor kinderdiëtetiek is ontstaan omdat ze altijd graag met kinderen gewerkt heeft en omdat ze het erg leuk vindt om op een creatieve en speelse manier kinderen te helpen met voeding. Ze is zich verder aan het ontwikkelen in de begeleiding van zuigelingen, kinderen met ondergewicht en de kritische eters. Ze woont in het dorpje Boekel in Brabant en houdt van sporten (tennis/boxen/bootcamp), actieve uitjes, uiteten en op reis gaan.